Viies teema: nutiseadmetel põhinevad õpikeskkonnad

Viienda teema ülesandeks valisin variandi B – katsetasin ühte nutirakenduste ratta rakendust.

Valisin selleks rakenduseks My Study Life. Ikka ja jälle on meie loengutest läbi käinud teema, et peame otsima õppeinfot erinevatest keskkondadest. See on aidanud meil tundma õppida erinevaid võimalusi, kuid selleks, et kõigest oleks parem ülevaade on igaüks meist vajaliku info koondanud endale meelepärasesse kohta. Neid kujutas meist igaüks oma personaalsete õpikeskkondade skeemil.

My Study Life on üks sellistest võimalustest.

Keskkond, kus kõik on ühes kohas.

My Study Life keskkonda saab koondada kõik oma tunnid, loengud, ülesanded, eksamid ja vaba aja tegevused. Seda saab ühildada erinevate seadmetega.

  1. Sisselogimine:

2. Esimesed sätted peale logimist:

3. Menüü:

Ülesannete ja eksamite lisamine käib sarnasel põhimõttel. Valid New Task või New Exam ning täidad ära kuupäeva, õppeaine jm enda jaoks olulise info.

Õppeainete, loengute ja vaheaegade lisamine kalendrisse käib ka väga lihtsalt. Õppeained saab eraldada värvidega, lisada juurde ruumi, kus tund või loeng toimub, kes on õpetaja ning kellaaja. Õppeaineid saab lisada kogu õppeaastaks/aastaks või ainult teatud perioodiks. Ühte ja samasse keskkonda on võimalik lisada erinevaid õppeaastaid ja perioode.

4. Mõningad näited keskkonna kasutamisest piltidena:

Õppeaasta ja vaheaegade seadistamine.
Õppeainete lisamine, kui eelnevalt on lisatud Subjects nupu alt õppeained ja määratud neile erinevad värvid. Selles kastis on võimalik ära määrata korraga terve perioodi tunnid päevade ja kellaaegade kaupa. Lisada ruum ja õpetaja.
Ülesannete lisamine veelkord detailsemalt.

Kalendri kuuvaade.
Ühe päeva tunnid. Ülesanded tänaseks ning saabuvaks perioodiks.
My Study Life töötab ka ilma internetiühenduseta ning ülesanded ja kõik muu lisandub kalendrisse automaatselt internetiühenduse olemasolul.

Keskkonna kasutamine tundus väga lihtne ja loogiline ning on kindlasti mugav viis koondada kõik oma töö, õppimise ja vaba aja tegevused ühte keskkonda.

One thought on “Viies teema: nutiseadmetel põhinevad õpikeskkonnad”

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started